Ännu(!) en cykelresa, eller?

Häromdagen trillade följande mejl in i inkorgen. Jag trodde ju spontant först att det var skräppost eftersom mejlet såg rätt slätstruket ut, men inte då, Cykeltours är på riktigt!
2

Måste jag åka någonstans nu eller? Ännu en resa? Kan man få för många cykelresor? Det finns att välja på:
– Påskresa 1 (27 mars – 6 april)
– Påskresa 2(2 – 12 april 2015)
– Riolo/Nove Colli/Girot (16 – 26 maj)
– Chase the Sun (1 – 11 oktober).

Jag blev dock rätt bitter rätt snabbt efter en snabb titt i kalendern och ett konstaterande att jag redan är inbokad på alla datum utom det sist. Men framåt Oktober har jag redan bränt alla semesterdagar, tagit x-antal dagar tjänstledigt och konsumerat tillräckligt många soltimmar för 10 år framöver så en 10-dagars resa just då känns inte aktuellt. Så det kanske blir ett hemskt mycket tack Cykeltours men inte den här gången, tyvärr.

Kanske borde jag inte vara bitter med tanke på att det är cykelresor som redan finns i kalendern och inte annat? Hur som helst så är det snart dags för 15(!) dagar på Mallorca, endast 6 veckor toooo goo…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply