Swedbank Cycling Team goes…….

1
Är det såhär det känns att vara “riktig” cyklist? Innan jul presenterades satsningen för 2015 och då var namnet fortfarande Swedbank Cycling Team. Klädsponsor är POC och vi provade kläder och såg prover på kläder med Swedbank-loggan.

Från “ingenstans” (tycker jag, som inte är insatt i vad som händer bakom kulisserna) så presenterades en ny titelsponsor på senaste teammötet och vi heter numera Rejlers Cycling Team. Egentligen är vi bara ett gäng cykeltöntar som tycker om att cykla fort (helt ärligt så cyklar dom andra fort och jag glider mest omkring som maskot) så det är inte mer seriöst än så.

Det verkar ju ligga i tiden att bryta sig ur de stora cykelklubbarna och bilda mindre klubbar/team och detta är inget undantag. Planen för framtiden är att registrera sig som klubb så att alla kan tävla under lagets flagga. Jag har inte bestämt mig vem jag ska tävla för, om jag ska tävla, så det får vi se. Finns ju fördelar med att ha en stor klubb i ryggen också, inte för att Fredrikshof IF CK premierar sina tävlanden så värst mycket förvisso, men ändå. Ingen panik med detta beslut, långt(!) kvar till säsongsstart.

Tills dess får man se fram emot att förknippa sig med Rejlers! Spontant tänkte jag på smutsiga gubbar i sönderbrända blåställ när jag hörde Rejlers, men det tyder nog mest på min okunskap och kanske lite förutfattade meningar. Rejlers är så mycket mer än så och som Civilingenjör känns det alltid tryggt att förknippas med Ingenjörer.
2Till nästa säsong hoppas jag dock att vi strukturerar om oss till “Team Karro Cycling Team-Team”….

Leave a Reply