Måndagkväll och dags för mysrull

Äntligen dags för måndag igen och riktigt mysrull på agendan. Mitt nya motto när någon frågor om vilka ledare som dyker upp på nästa måndagsträning är “ja, om det inte regnar” och även om det var en väldigt fin solig dag idag så såg det lite mulet ut när jag gav mig iväg mot träningen. Men solen höll sig framme och regnet borta, lyckligtvis.

Man får ju ta att man blir mobbad när man slutar gilla att cykla i regn, men det känns som om det har gjorts tillräckligt många gånger. Har man inga ambitioner känns det inte riktigt lönt att ge sig ut på landsväg när det regnar, i skogen däremot är en helt annan femma, då får det gärna regna, ju grisigare desto bättre (men typ).

Hur som, introduktion med Fredrikshof ute på Mälaröarna once again. Riktigt trevligt, tre ledare på en grupp på 12 kändes precis lagom. Riktigt skönt. Känns som om alla deltagare får maximalt med möjligheter att lära sig allt om vad gruppcykling heter, eller i alla fall allt vi har att lära ut, vi är ju inte direkt fulländade (även om man kanske kunde tro det om i alla fall mig, men nej, det finns “vissa” brister även här… ). OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Finns inte så mycket mer att säga, vi fick avsluta i solsken och alla var nöjda och glada. Det kändes väldigt skönt för egen del att få rulla ur benen i lugnt tempo, det kändes när vi körde lagtempo att benen är rätt slitna sen helgen. Ska bli skönt med vila i någon dag nu!

Annars är det bara tacka och buga och önska alla välkommen åter om en vecka då vi kör igen (eller inte jag, då är jag i New York, men om två veckor är jag tillbaka i alla fall).
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply