Halvvättern av bara farten

När jag ändå var ute i landet och cyklade i helgen (Siljan alltså) så passade jag även på att dra ner till Motala alldeles för tidigt igår morse för att även avverka Halvvättern.

Jag hade ingen grupp att åka med (eller en plats till +34km/h-gruppen hade jag visst, men där ville jag inte vara med och leka) men jag visste att två andra Fredrikshofsgrupper skulle finnas på plats. Så jag tänkte att man kan väl försöka bjuda in sig till någon av dom och hoppas att man är välkommen.

Och här är dom, hjältarna som bjöd in en främling en minut innan startskottet skulle gå (eller jag känner ju 3-4 stycken av dom sen tidigare men ändå snällt att man fick åka med så titt inpå start). Med tanke på att det var 10 mil kantvind sen så får man väl vara nöjd att man fick åka med så man fick lite vindskydd under dagen.
gruppbild innan start

Starten går…
DSC_9395 DSC_9400

Vi cyklar lite…
DSC_9533 DSC_9536

Vi fikar lite…
DSC_9582
DSC_9598

Sen gick vi tydligen i mål av bara farten..
DSC_9657 DSC_9675

Vad vore ett lopp utan en obligatorisk medaljbild?
DSC_9683Så, det var den snabba “berättelsen” (om nu 6 bilder kan kallas för berättelse) från loppet. Återkommer med den långa versionen inom kort, det här blev ju väldigt snabbspolat, fast loppet kändes så ärligt talat. Men det finns ändå massvis att skriva hem om.. det hinner ju hända lite på 5-6 timmar i sadeln.

Leave a Reply