Col de la Madeleine och extrasnurr

Bah, återigen alldeles för dåligt med tid för att hinna skriva något vettigt. Nackdelen med att vara ute och cykla hela dagarna är att man inte hinner med så mycket annat. Idag tog vi i alla fall några bilar upp till toppen av Glandon.

Därifrån blev det cykel över (några bilar åkte med dock), sedan en tur uppför episka Col de la Madeleine, och sen en extrasväng för bara mig längst med Marmotte-banan. Den går ju över Glandon och sen tillbaka mot samma topp fast via Croix de Fer. Jag körde mot Croix de Fer, tänkte först ta första delen, Mollard som var 15 km klättring. Men efter halva stekheta klättringen så fick jag nog.

Fick ändå ihop 125 km och nära 3000 höjdmeter så jag har inget att klaga på alls. Ännu en stekhet dag, Franska myndigheterna varnar för värmebölja och uppmanar människor att stanna inne. Verkar vettigt att slita i bergen då.. .. . . men det kommer inte bli kallare på La Marmotte på lördag så det är nog bra att låta kroppen vänja sig vid hettan.

Bjuder på lite bilder så länge.. vad som händer imorgon får vi se… cykla blir det i alla fall och varmt kan vi definitivt räkna med att det blir, IGEN.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DSC_0546-1 DSC_0636-1 DSC_0656-1 DSC_0698-1 DSC_0704-1 DSC_0739-1 DSC_0746-1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_0797-1 DSC_0799-1 DSC_0806-1 DSC_0821-1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det går inte att klaga på utsikten i alla fall, herregud vad vackert det är här! Storslaget är bara förnamnet och det är verkligen en underbar miljö att cykla i.

One thought on “Col de la Madeleine och extrasnurr

Leave a Reply