#myPower – Nu är den här!!

Precis i lagom tid till stundande semester på landet så damp InfoCranken, min nya wattmätare alltså, ner i brevlådan i fredags (eller egentligen misslyckades UPS med att leverera den fredag morgon och jag hann med lite tur istället hämta den ute i Järfälla i slutet av dagen). Det här med oannonserad hemleverans är en historia för sig….

Hur som helst, nu har jag alla grejerna i min ägo och ska bara montera dom.
DSC_0417
Det största smolket i bägaren är väl att jag behöver ett specialverktyg för montering av de nya vevlagret. Ett verktyg som tyvärr inte visade sig finnas i någon cykelbutik i Sthlm (eller Sverige alls för den delen). Så nu har jag beställt ett från Tyskland som jag tyvärr måste vänta på. Jag hade väl kunnat lämnat in cykeln och fått det gjort kanske, men jag är ju inte i stan på några veckor så det kändes inte riktigt aktuellt att lämna ifrån sig hojen så länge. Jag behöver den ju dessutom under tiden, speciellt om två veckor när det är dags för RideOfHope från Umeå till Stockholm.

Well well, vad är väl en bal på slottet? Jag får väl nöja mig med att flukta över prylarna så länge och hoppas att verktyget dimper ner innan helgen så jag äntligen kan få testa av wattmätaren!! #wattwattwattwattwattwattwaatt ..

… gud vad besviken jag kommer bli när jag typ trycker 100 watt och tycker att jag tar i! Det kommer sluta med att jag tackar för förtroendet men skickar tillbaka grejerna…..

Leave a Reply