Ride of Hope 2015 – Etapp 6: Västerås – Uppsala

Etapp 6, Västerås – Uppsala och bara 94 km stod på dagens schema, det kändes som en droppe i havet efter alla långa etapper vi haft tidigare dagar.

Lite medvind var allt som krävdes för att höja snittet till över 36 km/h, kändes svårt att misslyckas med det med tanke på fantastiska vägar och rätt vindar. Vi körde om många grupper under dagen och fick även några nya deltagare i gruppen. Vi är ju egentligen samma 12 personer som kört tillsammans alla dagar, men sista dagarna från både Västerås och Uppsala så ansluter många endagsåkare så idag hade vi 6 nya deltagare. Hälften av dom hade vi inte med oss i mål sen, men det är ju en annan sak.

Det var hur som en fantastisk dag, men benen är ju totalt slut. Vi körde ganska hårt första etapperna uppe i Norr, speciellt när det gick uppför och det har i alla fall jag fått betala för under hela veckan. Men men, nu är det bara sista dagen kvar så det ska man väl överleva, förhoppningsvis. Intressant ändå vad lite för hård körning gör med musklerna, mina ben är MYCKET mer slitna nu än under Haute Route. Under Haute Route kände jag aldrig så som jag gör nu i benen, men då tog jag ju det å andra sidan lugnt uppför varje dag. Det gjorde vi allt annat än etapp 1 och 2. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Imorgon är det dags för sista etappen mellan Uppsala och Stockholm, endast 87 km behöver vi ta oss. Förhoppningsvis går det lika smidigt som idag, jag hoppas det i alla fall. Som sagt så är ju mina ben helt slut men det är väl bara bita i och hoppas på det bästa, har jag orkat hela vägen hit så borde jag fixa sista dagen också.

One thought on “Ride of Hope 2015 – Etapp 6: Västerås – Uppsala

  1. Barncancerfonden har 736 miljoner kr i kassan.
    Sprid det till fler organisationer istället.
    Eller betala mer i skatt.

Leave a Reply