Ride of Hope 2015 – Etapp 5: Gävle – Västerås

Etapp nummer 5 i ordningen kan egentligen bara sammanfattas med ett ord, misärvind! 168 km mellan Gävle och Västerås med två depåer stod på dagens schema.

Det var varmt (hela dagen, äntligen) men desto sämre blåste det antingen motvind eller sidvind (HELA dagen). Dessutom körde vi alldeles för ryckigt så det var faktiskt helt värdelöst om jag får säga mitt. Dessvärre körde vi belgisk kedja nästan hela dagen också och det tillsammans med just ryckigheten dränerade all energi som försvann totalt någon mil innan Västerås. Energilös Karolina = sur och grinig Karolina.

Därför sammanfattar vi bara dagen med skit, imorgon är en ny dag och det kan bara bli bättre nu (förhoppningsvis, kanske blir totalhaveri imorgon nu bara för att jag skriver det här…). Nej, håll tummarna för att imorgon är en bättre dag i snabbgruppsvärlden.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Imorgon blir det Västerås – Uppsala och bara 94 km, ska bli lyxigt att cykla så kort. Dessutom är det fika efter bara 40 km (och sen har vi ju bara 54 km till mål). Nej, imorgon borde gå smärtfritt så länge man kommer igång. Väderprognosen säger att vi ska få MYCKET medvind också (äntligen, är väl första gången den här veckan).

Tråkigt inlägg.. men energin börjar ta slut! Skönt att snart vara i mål med detta och glöm inte att det går att lämna bidrag till Barncancerfonden här.

Leave a Reply