Gärdescrossen 2015 – Lite bilder

Jag hade en stund över igår på eftermiddagen så när jag ändå skulle förbi Velothons startområde på Gärdet så passade jag på att ta med mig kameran för att titta lite på Gärdescrossen. Jag cyklade inte Velothon idag och hade nog inte tänkt det, oavsett om jag precis blivit förkyld eller inte. Jag hade ju en startplats men känner mig lite sliten och framför allt trött fortfarande så jag kände ingen direkt motivation för att köra ett lopp just nu. Tyvärr blev jag ändå förkyld i fredags och värre igår så det blev ingen cykling alls i helgen, den tilltänkta fikarundan till Skokloster gick om intet alltså. Men det kommer väl fler chanser så det är väl ingen mening att gräva ner sig i det.

Gärdescrossen då?
Ja, det kördes barn, ungdomar, damer/mix-motion och herrar. Jag hann tyvärr inte stanna till herrar man lyckades fånga övriga på bild i alla fall. Måste säga att knattarna är för söta när dom kämpar runt på sina cyklar. Glöden i ögonen är det då verkligen inget fel på och framför allt så ser dom ut att ha väldigt roligt både under och efteråt.
DSC_4723-1 DSC_4744-1 DSC_4772-1 DSC_4815-1 DSC_4877-1 DSC_4894-1 DSC_5030-1 DSC_5065-1 DSC_5256-1 DSC_5325-1 DSC_5408-1 DSC_5444-1 DSC_5675-1 DSC_5721-1 DSC_5751-1 DSC_5880-1DSC_6017-2

Album med alla bilder från kvällen finns på länkarna nedan!
Dam/Mixmotion: https://goo.gl/photos/P6qhMYNhFSiG5V1p6
Ungdom: https://goo.gl/photos/WZr8ZPPWdHbLSsfi6
Barn: https://goo.gl/photos/ztEVt7xErDtM4jmC7

Nu får jag väl börja rulla ner i förkylningsträsket på riktigt för att därefter börja traska upp ur det. Än så länge så är det bara lätt snuva, trötthet och fantastiskt ont i halsen som stör, framför allt halsen. I morse när jag vaknade hade jag ingen röst, hoppas det går över snart för jag avskyr verkligen just halsont!

Bäst av allt är ändå att jag inte har något mer lopp framöver så är det någon gång som man kan unna sig att vara lite krasslig så är det nu. Jag bryr mig verkligen inte om det. Eller jag skulle gärna gå ut och cykla lite men utöver det så spelar det ingen roll.

Leave a Reply