Livstecken: Mallis!!

Herregud, man skulle kunna tro att jag är död (det önskar jag ibland också), men nej! Jag är bara stressad, stressad, stressad och lite mer stressad. Tyvärr har det inte funnits så mycket tid till att skriva något intressant här. Jag cyklar inte så himla mycket just nu ändå, hinner inte, utan det blir mest lite gym och något pass här och där på Friskis (även om man inte kan tro det så finns det annat än tant-gymping på Friskis).

Men IMORGON…. då vänder det!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Utöver det faktum att planet går 5.55 och jag behöver stiga upp strax innan 4 i natt så känns det hur grymt som helst med 4 dagar på favoritön. Jag börjar tappa räkning på hur många gånger jag varit där och cyklat, men snart är vi nog uppe i tvåsiffrigt.

Förhoppningsvis blir det avkopplande och avstressande också så jag kan komma hem lite utvilad, för det är verkligen alldeles för mycket som upptar min tid just nu. Jag tycker inte om känslan av att man varje dag “inte hinner med”, ibland fungerar det men inte vecka efter vecka. Men lite solskenscykling så släpper det nog, hoppas jag!

Det ska bli hur grymt som helst i alla fall att äntligen få åka iväg med favoritkompisarna. Vi är runt 16-17 personer som åker och destinationen är ännu en gång Port de Soller. Väderprognosen ser helt ok ut, kanske något regnstänk någon dag men ändå runt 20-24 grader varje dag, det får man vara nöjd med, även med lite regn.

Herregud, vad skönt det ska bli! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply