Stockholm CK: Laguppställningen är här

När den här bilden med lagmedlemmar för herrlaget i SCK 2016 dök upp för någon vecka sedan så satte jag nästan tungan i halsen. Herregud, vilken svepning av Sthlmsområdets snabbaste cyklister. Jag förstår inte hur det gått till (eller egentligen, hur kan man bli chockad av David S och Thomas B dragningskraft?) men det är väldigt imponerande och roligt att se vilka namn som finns med. Jag tror, och hoppas verkligen, att Stockholm kommer sätta sitt namn på cykelkartan liiiite mer nästa år.
12193741_10153773961167082_5127059309710018387_n

Damcyklingen i Stockholmsområdet är ju tyvärr inte lika utbredd som herrcyklingen, men jag tycker ändå att man har fått ihop ett väldigt slagfärdigt lag. Jag har haft ynnesten att se Emmy Thelberg dra förbi på någon MTB-tävling jag varit med i och det är ju hur coolt som helst att få cykla i samma klunga som henne framöver. Fantastisk cyklist redan idag. Resterande namn är alla intressanta och jag tycker framför allt att det är roligt att man fått ihop ett gäng tjejer som alla vill tävla, det är inte det lättaste i Stockholm. Vilket egentligen är konstigt med tanke på hur många som bor här.
12208372_10153789162577082_626166601508384425_n

Jag tror nästa säsong kommer bli hur bra som helst, jag har precis skickat in mitt licensbyte från Fredrikshof och D30 till Stockholm CK och Dam-Elit. Det kommer bli grymt (mest grymt hårt) men även grymt roligt också!

Är det inte vår/sommar snart?

2 thoughts on “Stockholm CK: Laguppställningen är här

  1. Hoppsan ett “utvecklingslag” med veteraner..??? vore det inte bättre att försöka skapa en ungdomsverksamhet?

    Veterangubben

    • Ja, man slutar ju inte kunna utvecklas bara för att man är kvalificerad att cykla i veteranklass. SCK har tankar på ungdomsverksamhet och har redan värvat några ungdomar också.

      Det är ideella krafter som står bakom så om du vill vara med och hjälpa till hör av dig vettja!

Leave a Reply