Så blev det vinter igen

Bara sådär så blev det vinter igen i Stockholm! Det är verkligen kontrasternas årstid vintern, i onsdags blev det 5h i regn och några plusgrader. Idag blev det strax över 3h i ett soligt vinterlandskap med några enstaka minusgrader.

Jag klagar inte egentligen, jag tycker snö är att föredra på vintern framför regn och kyla. Dessutom blir det mycket vackrare i naturen när det ligger ett vitt snötäcke. Däremot behöver det ur cyklingssynpunkt inte kommer decimeter med decimeter snö (men ur längdskidsynpunkt så skulle jag dock önska det). Ett tunt snötäcke är precis lagom!

Dagens runda blev en sväng i Ursvik/Järvafältet med några av tjejer från SCK!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det enda man kan klaga på är väl att vi var så få! Lördagar är någon form av uttalad gemensam träningsdag men vi verkar ha svårt att hitta ett träningsupplägg och plats/tidpunkt som passar alla så vi blir bara 3-4 personer på träningarna. Jag ska förvisso inte säga något för jag brukar ju prioritera MTB på Järvafältet med en annan grupp på lördagar. Nästa lördag blir det nog MTB igen så får det bli SCK eller något annat veckan därpå. Svårt att kunna vara överallt samtidigt så man får alternera helt enkelt så blir det bäst helt enkelt.

Imorgon blir det en MTB-tur ut till Lidingö och en sväng i Lidingöloppsspåret!

Leave a Reply