MTB-lek på ett snöigt Lidingöloppsspår

Vintern är tillbaka!!

Jag måste faktiskt säga att jag blev förvånad idag ute på Lidingö över hur vitt det var. Senast jag var ute på Järvafältet (inte igår alltså) så var det ju helt bart i skogen, som senhöst eller tidig vår. Ute på Lidingö dock så var det som om vintern aldrig gjort någon paus utan som om det fortsatt snöat senast veckorna när det varit plusgrader och regn.

Fantastiskt vackert och så mycket härligare att cykla på lite snö än att harva runt på blankis och halvfrusen lera. Det är ju såhär det ska vara vintertid, magiskt!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Är det alla hjärtans dag cykling så är det…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi var 8 tappra cyklister som körde ett varv på Lidingöloppsspåret, 30 km är verkligen precis lagom för MTB och vintercykling. Jag kände mig pigg idag och kunde köra på bra, det gick att pressa lite hårdare vilket var roligt. Sista km:arna så började det dock bli väldigt tungt i backarna och benen blev segare och segare. Kändes skönt att höra övriga deltagare klaga lite mycket, alltid skönt när man inte är ensam om att lida.

Jättehärligt att få köra lite snabbare i skogen och kul att jag börjar känna mig bättre och bättre. Förhoppningsvis så kan jag vara i någorlunda god form redan till Mallorcaresan över påsken. Sen i början på april när jag kommer hem igen och utomhussäsongen börjar på allvar så känns det som om det kan bli väldigt bra.

#funfunfunfunfunfun!!

Leave a Reply