Äntligen lite sällskap på plats

Nu har det äntligen dykt upp lite fler cyklister så nu kommer jag få sällskap på rundorna framöver. Idag blev det 48 km med 8 personer, en lagom runda men en lagom stor grupp. Vi körde samma tur som jag körde själv i förrgår, den är lagom att börja med. Det hade tyvärr regnat på morgonen så vi var lite oroliga för vädret, men det blev jättefint. Jag hade både armvärmare och väst på mig men dom åkte av redan efter 2 km. Skönt! OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAInte så många fotografier idag men det kanske inte gör så mycket!

Imorgon blir det en längre runda på 106 km, då ska vi besöka Felanitx, hade gärna klättrat upp till San Salvador också men inga klättringar med grupperna så tidigt så vi får ta det en annan gång. Det hinns med och hinns det inte med denna gång så kommer det garanterat fler gånger så det behöver man inte oroa sig för.

Vädermässigt så blir det lite molnigt imorgon men det ser ändå ut att bli rätt så varmt vilket känns bra, det är ju lite därför vi är här. Åtminstone så får vi garanterat bättre väder än vad det är hemma i Sverige och det måste väl ändå vara det som räknas?

Leave a Reply