Plattrunda på ön

Idag blev det en plattrunda på ön, hela 22 personer blev vi i min grupp så det blev mycket att hålla reda på. Vi kanske var en aningen för många, men vad ska man göra? Är ju tråkigt att neka människor att cykla men å andra sidan är säkerheten sämre ju fler man är.

Rundan blev platt och relativt lång ändå, 110 km ungefär och fint väder fick vi också.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi åt lunch på det fina torget i Felanitx och sen rullade vi vidare mot ett spontant glasstopp nere vid Sa Rapita. Jag hade inte planerat för det, men när någon bad om det så varför inte. Eftersom vi var en stor grupp så blev det ju lite ojämnt också, någon hade det jättejobbigt och någon tyckte det var för lätt. Vi delade upp oss sista biten hem och då blev det i alla fall mycket homogenare i den gruppen jag åkte i. Det blir såhär i början, det tar någon dag innan folk hittar in i rätt grupp och hittar en hastighet som passar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det var några mörka moln på himlen lite till och från under dagen men vädret var helt perfekt ändå. Vi fick inget regn på oss och temperaturen var väldigt behaglig.

Imorgon är planen att vi ska upp i bergen, vädret ser dock ut att eventuellt kunna bjuda på lite regn och i så fall så blir det en platt runda. Lite tråkigt om det skulle bli platt men det är ju bättre än att inte cykla alls. Jag håller tummarna så får vi se helt enkelt.

One thought on “Plattrunda på ön

Leave a Reply