Äntligen upp i bergen igen

Idag har vi varit ute på en runda upp i bergen, faktiskt exakt samma runda som jag åkte själv i lördags. Då tog jag ju matpaus så sent som i Valldemossa och höll på bonka innan jag tagit mig dit. Idag fikade vi ungefär 15 km tidigare och det gjorde väldigt stor skillnad. Det känns jätteskönt att influensaspåren blir mindre och mindre, från att ha varit väldigt risig när jag cyklade både fredag och lördag så känns det otippat bra nu. Tror det kommer fortsätta bli bättre och bättre och om några dagar är det nog helt bra igen skulle jag gissa.

Rundan då?
Militärbacken, Calvia, Puigpunyent, Valldemossa och sen platt och hem igen till S’Arenal.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERADet blev en väldigt fin runda och vi hade tur med vädret ändå, prognosen hade sett lite sådär ut innan men det blev riktigt bra. Vi fick typ två droppar på oss precis innan Valldemossa men det blev inget mer av det vilket kändes jätteskönt. 105 km och drygt 1500 höjdmeter blev det, känns som precis lagom med andra ord. 

Imorgon blir det om planen håller en 20-milare runt hela ön, sen tror jag att det får bli både något lugnt och något kort på torsdag för även om benen är fräscha så börjar knoppen bli lite trött. Det tar ju att cykla hela dagarna, speciellt när man värmt upp med 2.5 vecka av sängliggande och inte så mycket aktivitet.

Men det blir nog bra och imorgon ser det ju ut att bli betydligt mer sol vilket känns grymt!

Leave a Reply