Tärningen är kastad!

DSC_0830-1Nej, det gick åt helvete med den här resan till slut.. 

Jag värmde ju upp första halvan av mars med att ligga däckad i influensa, sen hann jag vara frisk några dagar innan jag åkte iväg hit. Det var tungt att cykla de första två dagarna men sen tyckte jag att det släppte helt faktiskt. 20-milaren kändes hur bra som helst och jag kände mig inte sjuk eller krasslig. Men sen slog det om i slutet på sista turen och trots att jag har vilat i några dagar nu så är det bara konstatera, jag är stensjuk, det blir ingen mer cykling på Mallorca för den här gången.

7 cykeldagar och 6 sjukdagar, det får man väl ändå vara lite nöjd med? Kunde ju ha varit 0 cykeldagar också så man får försöka vara glad för det lilla. Det är väldigt tråkigt att jag missade den absolut vackraste turen som är “Soller, Deia, Valldemossa”. Samt att jag inte fick vara med och cykla ut till Formentor heller. Utöver det känner jag mig dock nöjd med det som jag har hunnit med, det hann bli många fina turer innan det tog slut.

Nu väntar jag mest ut tiden, på torsdag morgon går flyget hem. Jag har försökt titta på tidigare flyg hem men det är så hiskeligt onödigt dyrt så det är bara härda ut här. Det är dessvärre sjukt tråkigt att vara här och inte kunna cykla, så jag hade hellre åkt hem.

Personligen är jag inte så bitter över den uteblivna cykling, jag har ju ändå varit här 8 gånger och jag vet att jag ska tillbaka redan om en månad. Men det är tråkigt att vara här som guide och inte leverera. Känns som om jag kunde gett min plats till någon annan som kunde presterat så mycket bättre, nu är jag ju totalt oanvändbar och meningslös.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAPlanen är att vara menlös imorgon också och sen rulla några km själv på onsdag, bara för att jag ändå är här. Antagligen blir det ensam för jag är för slö och orkeslös för att orka rulla med någon grupp men solo borde gå en liten bit i sakta mak. Måste ju ändå försöka avsluta på cykeln och inte på hotellrummet så det får bli en stillsam sjukrunda!

Leave a Reply