Förkyld provrunda

Jag är ju långt ifrån ensam om att vara förkyld på den här resan, oklart om vi har smittat varandra men det går lite baciller helt klart. Tror vi är åtminstone 4 guider som känner oss mer eller mindre krassliga och ett gäng resenärer är också tagna ur spel.

Trots att jag vet att jag är förkyld så var jag ute på en kort runda idag med 3 andra förkylda/skadade/sargade cyklister. Vi var 3 guider och en resenär som körde en egen runda bara för att se hur illa vår respektive status var. För egen del så är det ju ingen nyhet att jag är förkyld, det vet jag. Kändes ändå skönt att rulla lite lätt efter att ha suttit på hotellrummet och stirrat i 4 dygn, det blir man inte så glad av.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tyvärr så var status inte tillräckligt bra för att orka dra ihop en avslutningsrunda imorgon med resenärerna, så i bästa fall åker jag bakom den lättaste gruppen. Eller i värsta fall får det bli ännu en fantastisk dag på hotellet, vi får se hur det känns imorgon när jag vaknar. Det vore ju skönt att få runda av resen med en dag på cykeln, även om det blir väldigt lugnt och väldigt kort, bättre det än att ligga på hotellet. Tror inte jag blir så mycket mer sjuk av det heller eftersom jag bara rullar och inte tar i över huvud taget.

Håll tummarna för att det är liiiite bättre imorgon när jag vaknar!

Leave a Reply