Sista Mallorcarundan för den här gången!

Det hann bli en sista runda innan det är dags att hoppa på planet senare idag och åka hem. Jag åkte bakom Brancos lätta grupp i några mil och det var faktiskt mycket bättre än att ligga kvar på hotellrummet. Tyvärr är jag fortfarande sjuk men det kändes varken till eller från att cykla, jag har inte ont i halsen längre i alla fall så då kändes det ok.

Nu laddar jag om för att hoppa på planet hem om 2h och äntligen åka hem! Borta bra men hemma bäst stämmer verkligen, speciellt när man är lite krasslig. Ligga på ett hotellrum och vara dålig är inte alls roligt, då är jag hellre hemma och mår dåligt. Dessutom räcker 14 nätter på ett hotell, man börjar sakna hem och familj lite för mycket efter så lång tid!

Här kommer lite bilder från den avslutande rundan.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag låg som sagt bara bakom en annan grupp hela dagen, det kändes som om det var tillräckligt. Jag hade inget intresse av att ta i eller att köra mig trött över huvud taget, det orkade jag ju inte. Jag ville mest bara snurra loss benen och få rulla runt på ön en sista gång för den här gången. Nu blir det hem i några veckor för att bli frisk och ladda om, sedan återvänder jag redan i slutet på april. Då ska jag på träningsläger med Stockholm CK och dessutom ska vi köra Mallorca 312, det kommer bli grymt tror jag! Längtar redan!

Mina samlade alster från hela resan finns att beskåda här.

Nu är det fokus att åka hem och bli frisk en gång för alla!

Leave a Reply