MTB på Fornstigen

Äntligen ute med vrålåket igen, jag insåg dock idag att man inte blir modigare bara för att man kör fulldämpat. Jag är tydligen lika feg som vanligt, tråkigt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det blev en runda på Fornstigen ute på Lovön i förmiddags, medans mina lagkamrater körde Östgötaloppet så lekte jag omkring i leran och tyckte synd om mig själv. Det är verkligen tråkigt hur fort man blir dålig när man är sjuk. Jag tyckte jag var jättestark i början på mars, sen fick jag influensa och blev sämre igen. Jag tyckte jag blev ganska stark på Mallorca, sen blev jag förkyld och nu är jag hur klen och svag som helst. Jag lever på hoppet om att det går snabbt att komma tillbaka i matchen igen, ge det några pass och någon vecka så är det nog på uppåtgående igen.

Hur gick det med MTB:andet idag då?
Jadå, jag började med att gå över styret på dagens första dike och sen blev jag bara jättefeg och klev av överallt. Detta utan att ens försöka! Jag avskyr när jag blir så, det blir helt poänglöst att cykla MTB när man kliver av hela tiden, lite måste man ju våga!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Skräckslagen efter att ha badat i ett lerdike… (lyckades ta det mesta av fallet med händerna så jag blev faktiskt mest lerig om händer plus ben och undvek ett lerbad).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADet var åtminstone väldigt härligt och trevligt att vara ute i skogen, det gick att köra med korta byxor och dra ner dragkedjan på tröjan. Det var nog 13-14 grader ute i skogen och när solen låg på så kändes det nästan som om det redan var sommar. Även fast det var väldigt lerigt i spåret och jag var väldigt feg och körde väldigt dåligt så gör det inte så mycket. Jag är nöjd att vara frisk igen och förhoppningsvis blir det bättre med både mod och form till nästa runda, jag ser redan fram emot att komma ut igen!

Efter en lång, mörk och förhållandevis kall vinter så känns det alltid lika magiskt när solen och värmen kommer fram igen. Solskensrundor med strålande sol, det är ju därför man cyklar, det är ju det som är så härligt med cykling, att vara ute i fint väder.

Förbifart Stockholm skövlar naturreservat ute på Lovön, man måste ändå älska bilismen? Eller inte…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tycker alla människor som klagar på att cyklister förstör när dom cyklar i skogen kan ta och titta på dom här bilderna och återkomma om dom fortfarande tycker att det är cyklister som förstör skogarna i det här landet.

Leave a Reply