Jag kan ha hittat den perfekta rundan!

Antagligen säger den här kartbilden er andra ingenting, men det kan vara den ultimata rundan jag funnit här uppe i Uppland. Perfekta vägar och bra variation och lite trafik.
runda
Enda smolket är den lilla biten på 72:an mellan Åland och Järlåsa.. 

Men annars så innehåller rundan en perfekt variation av vägar och terräng runt omkring, det är nästan uteslutande mindre landsvägar i olika storlekar. Det är väldigt lite trafik på rundan och det bjuds på fantastiska omgivningar. Dessutom är det i princip stenplatt och det finns väl typ 3 halva backar på hela rundan som ändå är 65 km.
pic
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag vill aldrig åka hem till Stockholm igen, det här är allt jag behöver!! 

Men efter att ha kört rundan typ 6-7 gånger senaste tiden så känner jag att det börjar bli dags att ge sig ut på andra jaktmarker. Nog för att det är den perfekta rundan, men variation förnöjer ändå så det är dags att bege sig norrut och se vad som finns att bjuda där uppe. Fördelen med att vara här ute är att det finns fina landsvägar åt alla väderstreck!

Leave a Reply