Landsvägscykling i Uppland

Semester när den är som bäst inkluderar massor av cykling i lagom takt! Eftersom jag befinner mig uppe i Uppland så håller jag som bäst på att njuta av alla fantastiska landsvägar här uppe, både välkända och även nya små fina vägar.

Fördelen med att vara ute på landet och långt ifrån närmaste stora stad är att det finns jättemånga fina vägar att välja på och det är nästan ingen trafik eller andra störande inslag. Det är verkligen lugnet när det är som bäst och jätteskönt att ge sig iväg var och varannan dag. Medans jag i Stockholm ofta cyklar med musik så behövs det inte här, utan det är bara njuta av tystnaden på riktigt och lugnet som finns här uppe. Semester på topp!

Idag fick jag även med mig sambon på en liten runda, även om 65 km är en liten runda i mina öron så är det kanske inte det i hans men han överlevde. Även fast han inte fick fika och hann påpeka det ungefär femton gånger under turen. Nästa gång har jag dock lovat att det blir minst dubbelfika och inte längre än 5-6 mil heller. Det är skillnad på cyklist och cyklist men jag måste ändå erkänna att kortare turer med mycket fika lockar det med.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATills jag får med honom igen får jag dock försöka njuta av det här ensam… rätt så lätt! 

Leave a Reply