Sommaren är här – nästan..

Jag antar att ni andra redan gått på semester och är hemma och myser, själv kämpar jag en sista vecka innan det är min tur att kasta in handduken i hela 8(!) veckor. Jag skojar inte, jag ska ha “semester” i 8 veckor, med betoning på just “semester”.

4 veckor är ju slappa och små-cykla lite medans 3 veckor är försöka överleva Haute Route TC så det kommer behövas vila upp sig rejält innan. HERREGUD, snart händer det. Det är ju helt sjukt att det snart är dags, om en månad är det dags!!
SKJUT MIG, VAD HAR JAG GJORT?? Nej, det kommer bli magiskt, magiskt!

Medans jag jobbar så hinner jag med lite turer på landet ändå, i helgen så blev det några fina landsvägsrundor. Jag måste verkligen säga att det är något med att öppna ytterdörren och mötas av det här utanför! Inte 10 km transport eller mängder med andra cyklister och bilister, utan bara små landsvägar och jag, underbart! Lugnet är det bästa!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eftersom det ändå är relativt nära till landet så åker jag tillbaka redan idag och jobbar på distans i 2 dagar och sen tillbaka på kontoret på fredag för en sista insats. Fördelen med att kunna jobba på distans, livet blir så mycket mer flexibelt. Det gör dessutom att det nästan känns som om jag redan har semester. Jag kan ta långlunch imorgon och ge mig ut och cykla i 2h och jobba vidare efteråt o.s.v!

Det ska dessutom bli jättebra väder närmsta dagarna så det gäller att passa på.

Avslutande låttips: Årets sommarplåga... . .. . . .

Leave a Reply