Haute Route 2017?

Den vanligaste frågan under årets Haute Route var nog, “vad ska du göra härnäst?“. Varför mina medcyklister trodde att jag cyklade omkring och gjorde en Triple Crown och samtidigt planerade nästa stordåd, det vet jag inte riktigt! Jag vet inte vad som händer härnäst. Jag har ingenting planerat faktiskt, absolut ingenting, inte ett lopp i sikte.

Jag ska naturligtvis inte sluta cykla, det behöver ni inte oroa er för! Men det kommer inte direkt bli något nytt 3-veckorsäventyr nästa år, det kan jag garanterat lova. Vi får se!

Däremot, är det någon som går i funderingar att köra Haute Route 2017 so GO FOR IT!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag ångrar inte för en sekund att jag körde Triple Crown, även om det var sjukt jobbigt..

Har ni aldrig kört Haute Route innan så har jag en registreringskod som ni kan använda, tyvärr gynnar den mest mig men jag kan dela med mig av kick back:en såklart. Skicka ett mejl till kor@kth.se i så fall eller skriv en kommentar här så löser vi det.

Har ni svårt att välja vilken Haute Route ni ska köra så rekommenderar jag Pyrenéerna alla dagar i veckan, det är så fantastiskt vackert och orört där. Magiskt! Lite trafik, lite turister och bara så himla fridfullt och storslaget. Djurlivet är häftigt också.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tveka inte, anmäl er bara och ta itu med alla problem och nervositeten efteråt!

Leave a Reply