Mallorca: Sista turen upp i bergen!

Igår var vi uppe i bergen igen för denna resas sista bergsrunda. Vi cyklade upp via Esporles och sen följde vi kustvägen MA10 hela vägen ned till Andratx. Det var en fantastiskt fin runda och det är så himla vackert uppe i bergen längst kusten.

Vi blev en liten grupp på 7 personer (alla resenärer utom 9 har åkt hem), vilket var perfekt. Alla höll ungefär samma tempo och det blev inte så mycket väntande utan väldigt smidigt.

Vi hade underbart väder, med sol och nästan vindstilla där uppe. Det kändes som den optimala avslutningen på denna resa. Efter 14 dagar på ön så åker jag äntligen hem imorgon. Mallorca i all ära, men hemma är verkligen bäst!
Det har varit en superrolig resa återigen som guide för TripOnSport för tredje året i rad och jag är nöjd att jag lyckades cykla nästan 115 mil på mina 13 turer trots att jag åkte ned med en stenförkylning. Att jag lyckades cykla bort den är ett under, som jag förvisso är extremt glad för. Jag valde att ta en extra vilodag mitt i guidandet och la in några lugn och korta dagar, tror det var nyckeln till att jag lyckades både bli frisk och sen hålla mig kry!

Nu hem till Sverige och lite kyligare väder men det blir väl sommar där med snart också!

Leave a Reply