Inte direkt Mallorca men Sverige duger väl också?

Det är ju inte direkt Mallorcaväder hemma i Sverige men det är väl egentligen ingen ursäkt för att inte ge sig ut och cykla? Så länge det inte regnar så är det ju helt ok om det bara är några grader varmt, det är bara klä på sig desto mer.

Nackdelen med att jag inte har några målsättningarna med min cykling, överhuvudtaget (eller ok då, jag vill göra en bra tid på La Marmotte men utöver det då), är ju att jag inte kommer ut och cyklar så mycket. Det finns liksom ingenting som drar, inget OS-guld som ska vinnas, inget Vättern som ska besegras, inget Haute Route som ska cyklas. Men jag ska skärpa mig och försöka cykla lite mer från och med nu, jag tycker ju om att cykla så det borde vara motivation nog att ta sig ut även om jag inte ska vinna OS-guld.

Idag tog jag en kort sväng på Lovön och rastade min CX, den inköptes i slutet på november om jag minns rätt och jag vågar inte säga hur mycket jag använt den sen dess. Men eftersom det blåste så mycket idag så tänkte jag att jag skulle gömma mig i skogen istället för att blåsa bort på landsväg. Det blåste ganska bra även i skogen får jag tyvärr erkänna men det var ändå skönt att komma ut på en runda. Cykeln är ju så fin dessutom! 

Leave a Reply