Haute Route 2018

Ååååååååå schemat för Haute Route 2018 har äntligen landat på matbordet! Det kändes både lite konstigt men samtidigt ganska skönt att inte köra en vecka i år. Efter Pyrenerna 2014. Dolomiterna 2015 och Pyrenerna, Alperna OCH Dolomiterna 2016 var det välbehövlig vila. Plånboken uppskattade också enormt mycket att jag valde att inte köra i år igen. Tyvärr är det så himla dyrt, vilket känns riktigt tråkigt för det är ju så himla roligt samtidigt också men man kan ju inte ruinera sig på köpet för att bara cykla lite.

Vad som däremot är mycket tråkigt är att Dolomiterna 7-dagars är struken så det betyder att konceptet med Triple Crown är förstört, out of the loop, kaput!
Vad ska jag göra nästa år då? Cykla ALLA lopp i hela världen eller? Nej, det är inte planen. Det som är planen är att klämma in Haute Route Norway i början på augusti och sen är jag nöjd. 3 dagar känns lagom och att det är bara åka över till vår granne känns ännu bättre. Jag har länge velat cykla i Norge så det här känns som det ultimata.

Jag blir ju sugen på Stelvio och Ventoux, men NEJ, det får bli någon annan gång!


Norge och Stavanger, det här kan väl inte bli fel…… ?

Leave a Reply