Morgonrunda på Lovön

Jag skulle ljuga om jag sa att det blivit många cykelmil i år, jag tror majoriteten av mina drygt 300 mil för året kommer från mina 2 veckor på Mallorca i påskas.

Efter Haute Route Triple Crown i fjol och över 10.000 mil så kändes det som om det var välbehövligt med en paus och kanske dags att inte lägga så mycket tid, energi och pengar på cykling. Kanske blev det lite väl lite cykling istället, men vad gör det å andra sidan? Jag ska ju inte vinna OS-guld som några av mina vänner som cyklar typ 15.000 mil om året verkar träna för så jag är ganska nöjd med att bara cykla. Mil hit och dit, vem räknar? Strava förvisso men det behöver man ju inte bry sig om och jag loggar inte ens pendling för den bara är några km. MEN, nog om det!

Eftersom jag verkar ha blivit morgonmänniska (fråga mig inte varför, för jag älskar att sova länge och väl och hatar att kliva upp tidigt) så klev jag upp innan 6 i morse för att cykla drygt 2h innan jobbet. Sagt och gjort så blev det faktiskt en jättefin morgon ute på Lovön på CX:en, lite asfalt och lite grusvägar och typ 5 klungor med Rådjur längst vägen! Eftersom jag har flex på jobbet och bor så nära kontoret så hann jag hem, duscha och äta frukost och promenera till jobbet för att vara där strax efter 9. Perfekt!

Största nackdelen med att det är mörkt och skymning är att det blir svårare att ta fotografier med fokus när man sitter på cykeln. Tycker jag ändå lyckades hyfsat.

Och jag vet att jag har sagt det förut, men jag ÄLSKAR verkligen min CX (Haibike Noon), den är såååå snygg och jag blir så glad av alla färger! SÅ BRA!!

Leave a Reply