Vad är väl en långweekend på Mallorca?

Senaste 4 åren har det varit tradition att åka till Mallorca i slutet av Oktober för att runda av säsongen med en liten långweekend på favoritön. I fjol kunde jag inte följa med eftersom jag hade min jättecysta på halsen (som jag förvisso förstod snabbt inte var cancerogen, men ändå). Väntade på operation och besked, så jag avstod helt enkelt resan fast jag redan var inbokad. I år så valde jag att inte följa med eftersom jag nyligen bytt jobb. Jag vill alltså helt enkelt spara både semesterdagar och pengar till nästa sommar DÅ JAG SKA BYGGA HUS!!! Herregud, hur många vuxenpoäng får den då? Tvåhundramiljonertusenochfemtio!!

Kan ju meddela att när förkylningen började knacka på axeln i måndags-tisdags att ingen är ju gladare än jag för att jag inte var inbokad på årets resa som hade avresa tidigare i dag. Jag har varit såååå himla glad för jag har inte varit förkyld på ett halvår, senast var nämligen dagarna innan påskresan till Mallorca vilket är ett långt avbrott för min del. Att jag nu blir förkyld dagarna innan avresa till höstweekenden ser jag bara som ett tecken på att det var helt rätt prioriterat att inte följa med i år. Jag hade inte orkat med en till cykelresa med snor i halsen och allt annat som följer med en rejäl förkylning. Så, så länge får jag väl njuta av bilderna från tidigare åren jag varit med och se fram emot påskresan till Port de Pollenca 2018. Det är ju trots allt påsk snart igen och då ska jag INTE vara sjuk utan cykla som aldrig förr! Längtar!

Leave a Reply