Cykelmässa hela helgen!

Efter en tung vecka där jag inte riktigt känt mig frisk så är det äntligen helg (inte för att man får någon helgkänsla när man är hemma från jobbet) och dags för Cykelmässa i Kista! Jag står i Haute Routes monter hela helgen lång och gör lite reklam för deras olika lopp. Huvudsakligt fokus blir Haute Route Norway eftersom loppet går så förhållandevis nära oss här i Sverige. Ser själv väldigt mycket fram emot att köra det, ska bli sååå roligt att cykla i Norge. Hoppas hoppas hoppas på bra väder bara!

Det ska bli roligt med lite cykelsnack och att träffa massa människor. Hoppas jag håller mig pigg och kry bara, men det går nog bra, får punda energidryck eller koffeinstinn Cola eller något så ska det nog gå! Kom förbi och snacka lite cykel om ni ändå är där!

Fina grannar fick vi också i form av Fredrikshof.. .

Leave a Reply