Nu är det inte långt kvar

Känner ni vårluften? Nu är det inte lång kvar… TILL MALLORCA!!
Det är närmare bestämt bara 5 små ynka dagar och sedan är det dags för årets första Mallorca-resa! Det ska bli så himla skönt att komma iväg, äntligen äntligen äntligen!

Denna helg passar jag därför på att njuta liiiite extra(!) av vinterlandskapet och dubbdäcken, för det är antagligen sista helgen för denna vintersäsong. Räknar med att när jag kommer hem igen om 2 veckor så är det bart och plusgrader ute och dags för landsvägscykenl! Nu kanske jag inte ska ropa hej för tidigt, men jag håller tummarna!

Dagens tur gick ut på Färingsö, det är alltid ett säkert kort! Nästan 80km och faktiskt helt bara vägar så 240 dubb per hjul kändes lätt överdrivet men men!

Kändes lite ironiskt dagen till ära att det var regn och storm nere på Mallorca men förhållandevis fint här med både sol och ingen nederbörd (även om det faktiskt kom några små snöflingor på mig längst ute på Färingsö).

Jag håller tummarna för att det regnar ur sig riktigt rejält där nere över Medelhavet nu så det blir sol sol sol sol sol och fint tills vi anländer på torsdag förmiddag! ÄNTLIGEN!

Leave a Reply