TUG CK – Summering Februari

1 kr per cyklad km under 2018 till Team Utan Gränser CKs insamling till Läkare utan gränser. Nu kan jag summera Februari och det blev tyvärr inte riktigt så bra som jag personligen hade hoppats på. Jag hade räknat med att spränga 500 km-vallen, den som jag missade med 25 km i januari. Men sen fick jag någon slags PMS-vecka under OS och lät bli att cykla på 2 veckor och låg hemma och kollade på sportsändningar dag ut och dag in istället. Sånt som händer, inte hela världen.

Jag får ändå vara nöjd med 315 km, alla utomhus och inget fusk med inomhus-km här inte! Ska det vara cykling, så ska det vara cykling (ok då, hade jag kört trainer och Zwift själv så hade jag inte skrivit sådär precis.. alla km räknas, egentligen)

Ett axplock av bilder från några av mina februarirundor, nu spränger vi 500 km under Mars! Jag åker dessutom till Mallorca på skärtorsdagen som är 29e Mars så då kommer det bara rasa in km nästkommande 10 dagar! Otroligt att vi snart har vår och sommar!Leave a Reply