Nackareservatet rundar av Februari

Efter en liten motivationsdipp senaste veckorna så rundar jag av Februari med en tur ut i Nackareservatet. Jag måste säga att det är fantastiskt vad fina omgivningar det finns att cykla i här i Stockholm på vintern. Jag försöker undvika bilvägar så mycket det går vintertid, för det blir både halt för mig och för bilarna och jag vill ogärna dö.

Att det finns skogsvägar med lite eller ingen biltrafik och cykelvägar både här och var gör vinterträningen så mycket härligare. Som idag när det dessutom blåser r*v där ute så blir det så mycket bättre när det går att gömma sig från vinden inne i skogen.

Jag förstår inte att så många av mina vänner väljer Zwift framför det här, hur är det möjligt? Jag skulle aldrig välja att sitta inne framför dumburken kontra detta!

Nu ser jag fram emot ett Mars som förhoppningsvis innehåller lite färre motivationsdippar och som dessutom rundas av med årets första(!) Mallorcaresa! Otroligt att det bara är en månad kvar, alldeles nyss var det ju ett halvår kvar! Det ska bli så skönt att komma iväg och få njuta av landsvägscykling och kort-kort!

Leave a Reply