Morgonrunda innan jobbet

Helt otroligt att det redan börjar bli ljusare ute på morgonen, jag tog en liten morgonrunda ut på Lovön idag innan jobbet. Trots att jag begav mig ut redan innan 7 så behövde jag aldrig sätta på min jättelampa. Det var upplyst av gatubelysning först och när jag kom ut på landsvägarna ute på Lovön så var det redan ljust(!). Helt otroligt, hörde jag sommar och solsken eller?

Det blir så mycket härligare att dra en liten morgontur om det är ljust samtidigt. Nog för att jag älskar vintern och tycker det är härligt, så är det lite småtråkigt med mörkret. Det är mörkt på dagarna, på kvällarna, på morgonen, på natten och när som helst. Det lilla uns ljus som finns går vi miste om eftersom de flesta av oss är på jobbet då.

Men men, andra bullar blir det snart när våren är på antågande!
Själva rundan då? Jo då, 40 km i härligt ljus och en perfekt start på dagen!

Leave a Reply