Kort summering Mallorca

Jag brukar försöka undvika att räkna både km och annan data av alla möjliga olika skäl, men jag tänkte ändå att jag skulle summera Mallorca i lite siffror bara för att.

Totalt blev det: 1164,4 km
Höjdmeter: 13113 meter

För att vara ett gäng halvtjockisar och amatörer på träningsresa så får det väl ändå anses som ganska bra. Jag är som sagt oerhört nöjd med att jag höll mig frisk, orkade cykla varje dag, lyckades hitta en hyrcykel på mindre än 1h efter jag lyckats förstöra min egen ram och att jag helt enkelt cyklade så mycket som jag gjorde. Det var väldigt skönt att få ihop många mil och att få en bra start på racersäsongen. Sen jag kom hem så har jag varit väldigt trött, av förklarliga skäl, så jag har inte tränat något. Imorgon blir det dock ändring på det men jag tror faktiskt att det var bra för kroppen att få en längre sammanhängande vila. Jag har ju inga ambitioner att ta OS-guld så vila är aldrig fel!

Bjuder på lite favoritbilder från resan och om 2 veckor är jag tillbaka för nya äventyr!

Leave a Reply