Återkomst på Fredrikshof Brostugan

Under flera år var Fredrikshof Brostugan typ mitt andra hem, jag var där i ur och skur 1-2 ggr i veckan under hela säsongerna. Men sen tröttnade jag och började cykla i andra konstellationer och nu var det väl säkert 2-3 år sedan jag var där sist. Igår så bestämde jag och Robert att vi skulle göra ett litet återbesök och köra introduktionsträning. Vi tänkte egentligen mest hänga med som hjälpledare eller bara deltagare men det slutade med att vi fick en egen liten grupp på 8 cyklister + oss två.

Det blev premiär för shorts hemma och det var riktigt behagligt faktiskt. Äntligen är sommaren på väg och kort-kort kvällstid är snart genomförbart! Tack Hofvet för att vi fick gästspela, allting kändes precis som när vi var ordinarie ledare för några år sen. Samma ledare, samma cyklister, samma vägar, samma samma.. fantastiskt! 

Leave a Reply