Vad sägs om en tripp till Malllorca?

Känns helt sjukt att sitta nere på Mallorca igen, det var ju bara 2.5 vecka sedan vi lämnade ön, vad gör jag här IGEN? Jo, det är nämligen så att Mallorca312 stundar på lördag så det är därför vi är tillbaka så snabbt igen. Det ska bli så himla roligt att få köra loppet igen, jag ser verkligen fram emot det. Det var två år sen sist vi körde och då blev det bara 25 mil, denna gång ska det bli hela varvet runt och 312 km med andra ord.

Idag landade vi på förmiddagen redan och efter lite transfer, arbetande och fix med hyrcykel så blev det dags för en sen eftermiddagstur. Vädret var väl inte tipptopp, varmt men lite väl molnigt men det är väl synd att klaga när termometern ändå visar plus 20 grader. Vi körde en platt runda på 60 km och hann även med att äta lite på vägen.

På kvällen tog vi hyrbilen ut till Formentor och kollade på fyren i mörkret, riktigt häftigt faktiskt även om det var lite för mörkt för att riktigt se något. Hade varit lite häftigare att se solnedgången där ute men det var vi lite för sena för. Fyren gjorde sitt jobb och sken i alla fall, tror det är enda gången jag varit ute på Formentor och det varit helt folktomt.

Leave a Reply