Road with a view – Sa Calobra

Igår var vi uppe i bergen igen och denna gång var det för att cykla Sa Calobra.

Jag velade lite om jag skulle ner i botten eller inte för jag är inte i form för att slå PB (ligger väl runt 55 minuter tror jag) men till slut åkte jag ner ändå. Jag tänkte att det är roligt att ha tagit sig upp ännu en gång och det behöver inte alltid vara ett PB-försök när man tar sig an en klättring. Det är dessutom en väldigt fin väg så den är väl värt ett besök av den anledningen och det är ju bra träning även om jag inte hade några planer på att ta i speciellt mycket för att ta mig upp. Mina vänner satte PB hit och dit så det var roligt. Anna fyllde dessutom 50(!) dagen till ära och slog PB med 11 minuter vilket var fantastiskt. Vi startade från Port de Pollenca redan vid 9 och det var skönt för det var lagom varmt i klättringen. I fjol när vi var där några timmar senare var det verkligen stekhett, huvudet kokade och två flaskor vätska var för lite på vägen upp. I år var det mer humant och lagom varmt vilket var skönt. Jag passade på att knäppa lite bilder samtidigt som jag plågade mig upp vilket gjorde att klättringen ändå gick rätt fort!  Imorgon är sista riktiga cykeldagen för denna gång och då har vi självfallet storslagna planer!! Får se om vi överlever eller inte, håll till godo..

Leave a Reply