Sista färden

Det är ju svårt att vara på Mallorca och INTE cykla! Jag brukar normalt inte träna när jag är sjuk, det finns ju ingen mening, men det är som sagt svårt att låta bli när man befinner sig på Mallorca. Eftersom jag inte har feber och inte heller halsont längre utan mest bara är supersnuvig och trött så blev det ändå en kort sista tur igår innan dagens hemresa. Det var ändå skönt att rulla men det gick hemskt långsamt och var hemskt snorigt. Försökte låta bli att få minsta pulspåslag och då blir ju hastigheten därefter.

Nu är vi på väg hemåt till Sverige och det ska bli superskönt, det finns inget värre än att vara bortrest och vara sjuk. Ska bli skönt att få komma hem, sova i sin egen säng och försöka vila upp sig utan att behöva flänga omkring hit och dit hela tiden.

Fortfarande extremt sjukt bittert att ha missat loppet men vad ska man göra? Det kommer fler chanser och förhoppningsvis blir det revansch redan nästa år! Time fly´s!

Leave a Reply