Vilodag till havs!

Det blev inget j*vla lopp, %#%¤%# #”&¤¤#”¤#” … stenförkyld och halsont från h*lvetet så det var inte så mycket att göra. Bara acceptera och gilla läget, det är ingen mening att gräva ner sig för mycket i det. Himla surt, j*vla bittert och ledsamt men det kommer fler chanser. För något år sedan hade jag brutit ihop men jag har insett att det här är sånt som händer, det kommer fler chanser, livet går vidare ändå och så vidare. Tiden springer iväg och rätt var det är står vi där om ett år igen och jag får en ny chans. Skulle jag av någon anledning ändå inte få det så är det inte hela världen ändå, livet går vidare och det finns betydligt mer väsentligare saker i livet än ett motionslopp hit eller dit.

För att fira Robban som tog sig runt 312:an och Gerry som dog halvvägs runt 167an så tog vi igår turistbåten från Port de Soller till botten av Sa Calobra. Jag har länge velat göra det och det var himla roligt att vi äntligen fick till detta, så mysigt och vackert!

Tittar ni riktigt noga ser ni toppen av Puig Major här, den lilla radar-bollen.. 

Leave a Reply