Expedition 15 – En resa mot total galenskap

DSC_2286-12

Torsdagskvällen spenderades på Bianchi Café & Cycles med goda vänner… vi smider gigantiska planer för 2015 och det gäller att börja i tid! Nej, jag menar inte 2014.

Arbetsnamnet för projektet är “Expedition 15 – En resa mot total galenskap”, jag hade hellre sett något i stil med “Exp. 15 – Team Karro tar över världen.” men mina lagkamrater, Niels och Robert, verkar inte uppskatta tanken på att inkludera Team Karro i vårt lagnamn. Så, ok. Då struntar vi väl i det då.

Planen är Sydeuropa, sensommaren 2015. Det är galet, fantastiskt, svårt att grepp, omänskligt, gigantiskt, läskigt, skrämmande, en once-in-a-lifetime-experience o.s.v… just nu är projektet i någon slags definitionsfas och sedan ska vi fylla på med ytterligare 6 galningar och därefter blir det att GO BIG or GO HOME! Vi satsar på GO BIG! Någon ska ta över världen av oss 9 och det återstår att se vem av oss det blir, ju fler desto bättre, men det kan man kanske inte räkna med att det kommer ske i plural.

Låt storhetsvansinnet börja på riktigt!

Leave a Reply