Välkommen bloggen!

Ett första inlägg..

Det känns lite konstigt, vad ska jag skriva om? Egentligen? Kommer någon läsa det här eller kommer det jag skriver bara försvinna ut i tomma intet? Jag vet inte.. vet inte om det spelar så stor roll egentligen. Jag har länge tänkt att “en blogg, det vore något”, jag har till och med haft en blogg för väldigt många år sedan. Men den var ganska ful och ganska dålig, det var säkert bara jag som visste om att den fanns och ja, det inbjöd inte till att engagera sig direkt.

Största tanken med en blogg just nu, kommer senare.. det får jag nämligen inte avslöja när det här skrivs. Men förhoppningsvis snart..

Andra tanken med en blogg är att jag vill jättegärna ha mina cykeläventyr mer dokumenterade. Varför det kan man undra? Jag vet inte riktigt exakt varför, men det är någonting med att det är kul att gå tillbaka och titta igenom och minnas det man varit med och upplevt och jag tror det blir mycket enklare att göra med en blogg. Dessutom vill jag i allra högsta grad ha mitt äventyr i Pyrenéerna i september på pränt. Det kan man ju bara inte dokumentera nog, tror jag.

Förhoppningen är i alla fall att den här bloggen ska bli mycket snyggare, bättre och betydligt mycket mer uppdaterad än den förra! Jag tror att det kommer bli bra… vad kan gå fel liksom?

Leave a Reply