En (till) anledning att besöka Cykelmässan i Kista i helgen

I helgen äger Sveriges största Cykelmässa rum. Sweden Bike Expo i Stockholm, eller Kista för att vara mer exakt.

Jag har länge velat över om jag ska gå eller inte. Anledningarna till detta är många, en är ju att jag absolut inte behöver en ny cykel och på en Cykelmässa är ju risken stor för att upptäcka något nytt underverk som jag “måste” ha (NEJ Karolina, det blir INGA fler cyklar nu FFS!). Eller jag saknar en single-speed, Wilier har en JÄTTEFIN Velodromcykel som det går att montera bromsar på och vips så har man skaffat sig en single-speed. Men nej, det får bli ett senare projekt. En annan anledning till att inte besöka Cykelmässan är för att jag faktiskt helt ärligt tyckte att det kostade mer än det smakade i fjol, 150 kr är ändå 150 kr och i fjol var det ganska litet. MEN, i år går jag in gratis med min tävlingslicens så varför inte?

Den sista putten jag behövde för att bestämma mig publicerade Wilier förut idag…

Wilier-Cykelmassan2

Sedan jag upptäckte Wilier för ungefär ett år sedan så har jag varit totalsåld! Jag tror det är designen som tilltalar mig mest av allt. Stilrent är ledordet och det gillar jag. Inte massa onödiga detaljer och inte massa skrikiga färger. Det är rent och snyggt och gav mig den sista anledningen jag behövde för att bestämma mig för att faktiskt besöka Cykelmässan i helgen. Jag ska definitivt INTE köpa någon ny cykel, men titta kan man alltid och det kanske finns några nyheter man kan passa på att dregla lite över? Garmin Vector vore ju någonting att få med sig hem..

Jag ska också passa på att klämma lite på den nya Cento1 modellen AIR. Eventuellt kan det vara så att min gode cykelvän Robert har lovat att uppehålla personalen medans jag “råkar” få med mig 2 hojar ut ur lokalen och in i bilen. Men det behöver vi inte prata högt om…

Leave a Reply