Äntligen live: Jag joinar #teamcrescent

Så, nu är det äntligen dags att gå live sådär lite otippat mitt i natten vältajmat med mina tjugoåttonde födelsedag dessutom!

Jag säger alltså grattis till mig själv och samtidigt: Nu joinar jag Team Crescent! Det är vad hemlighetsmakeriet det senaste veckorna handlat om! Det kommer gå att följa mitt äventyr på två ställen, antingen via Team Crescent eller via min egen sida (samma inlägg postas på båda sidorna). Jag kommer att blogga under Crescents flagga fram till september då jag ska utföra mitt uppdrag, Haute Route Pyrenées, (HRP)! HRP är ett 7-dagars etapplopp som sträcker sig från Barcelona till Anglet (Frankrike). Totalt 790 km och 19 500 höjdmeter. Inga svenska kvinnor har ännu hunnit ställa upp i loppet, varpå jag förhoppningsvis kan bli den första att rulla i mål om jag överlever (och det gör jag väl? Vad kan gå fel?).

Jag är såklart jättestolt och ärad att ha blivit utvald till dessa galenskaper och är redan livrädd för det äventyr jag har framför mig. Det kommer bli ett minne för livet och verkligen någonting att se fram emot och träna mot de nästkommande nio månaderna! Samtidigt så vet jag ju att det kommer vara brutalt med alla klättringar och jag tror det är svårt att föreställas sig den smärta man kommer få uthärda. Men men, spinn to win.. eller hur säger man? No pain no gain är ju annars ett väl valt uttryck som passar in på temat! Tror detta precis är den motivations-boosten som behövs för att sträva mot nya höjder på cykeln! På tal om cykel, den nya Pärlan jag fått till förfogande för att använda under min resa är en Crescent Exa Di2!

DSC_2665-1_small

Jag tror att vi kommer ha det riktigt mysigt och smärtsamt under 2014…

Leave a Reply