Verklighetskoll!

Jag vet inte riktigt om jag själv fattar hur stort det egentligen är att ha blivit en av dom lyckliga utvalda till att få vara med i Team Crescent. Och vilket sällskap sen liksom… Renata Chlumska, Fredrik Sträng och så en snubbe som satsar på VM i multisport, också jag.. “lilla” jag. Hur hamnade jag här liksom? 40 kg tyngre för bara några år sedan och sen hittade jag cyklingens fantastiska värld och nu är jag HÄR. Det kanske är lite obegripligt egentligen! Men jag tror gårdagens besöksrekord på min sida skvallrar lite om hur stort det är egentligen… en liten post på Facebook och besökarantalet steg från mellan 10-30 om dagen till 211(!!!) faxing views! Tidigare rekordet låg på 63 så det är slaget med ganska stor marginal!

Stats20131228

Det är hur som helst ett hedersamt uppdrag att få vara en del av det här lilla projektet och jag hoppas att jag kan göra det rättvist precis som ovan nämnda tre personer gör med råge. Jag ser väldigt mycket fram emot mitt äventyr i september och tror att det kommer motivera mig väldigt mycket dessa 9 månader som är kvar! Shit… på onsdag är det EXAKT 9 månader kvar. Det är ju bara en graviditet, och det vet vi ju alla hur fort det går… eller jag vet inte, jag har inte fött några barn men känner alldeles för många nyblivna mammor som inte säger någonting annat än “guuuuuud så fort tiden gick”. Det tror jag också att jag kommer säga den 1/9 när jag står på startlinjen och har 20.000 höjdmeter framför mig… MEN, jag har varit med tillräckligt länge för att veta att det kommer gå minst lika fort till den 7/9 och då kommer jag nog mer sorgset konstatera att “shit vad fort här gick då”, fast det kommer nog antagligen vara ett mycket mer smärtsamt konstaterande. Med andra ord så, det gäller att inte stressa mot dagen-D utan njuta av varje sekund fram tills dess!

Leave a Reply