Ett paket kommer lastat!

Med vaddå? Ja, jag vet då inte… eller jag vet på ett ungefär, men det är skillnad på att välja ut saker och på att faktiskt ha saker hemma i handen helt i sin ägo! Trots att det kliade rejält i fingrarna idag när paketet anlände så fick det bli en julklapp från “Cykeltomten” istället. Detta efter starka övertygelser från cykelkompis Robertino om att det kommer bli dubbelt så roligt imorgon om paketet är inslaget och ligger under granen istället. Sagt och gjort, så blev det!
Cykeljulklapp
Jag vet inte hur den här julaftonen någonsin kommer kunna toppas? Nog för att det varken är dyrast eller mest som vinner, men att få öppna en stor kartong med diverse cykelprylar på julafton är ju fantastiskt magiskt för en cykelnörd som mig! Det går ju inte att slå det liksom? Det skulle väl vara om någon gömt en cykelresa till varme bredgrader med typ avresa i övermorgon, det KANSKE skulle toppa.. men bara kanske!

Jag är evigt tacksam för att ha blivit utvald till det här spännande uppdraget och jag hoppas för guds skull att det kan få gå live SNART så jag kan sluta tala i tungor!! Men så mycket som gigantiskt TACK till Tec Components kan jag bjuda på utan att avslöja allt för mycket!

Leave a Reply