Smygtitt på nya pärlan…

Det är svårt att låta bli att smygfotografera nya cykeln… trots att allt är “klart” och avtalet är signat så hann inte lite annat övrigt bli färdigt innan julhelgen och därför så dröjer det tills efter nyår innan jag kan berätta varför jag t.ex. har en ny cykel helt plötsligt. Det var ju i maj senast som jag köpte en ny racer, behovet var ju inte sådär gigantiskt även om det ALLTID är välkommet med en till cykel… n+1, där n är antalet cyklar idag, gäller för vilket antal cyklar som är nödvändigt för en cyklist.

Hur som så får det väl bli lite “anonyma” smygbilder tills det är “ok” att slänga ur sig alla hemligheter. Jag tror förvisso att det inte är allt för svårt att räkna ut vilket märke det är på hojen, men det säger ju inte så mycket i sig.
Part_1

Jag har länge, eller i alla fall senaste året, tänkt att julförmiddagstraditionen ska bli att ta en liten skidtur, i fjol så misslyckades jag med det, då fanns det snö men jag var inte alls i julmode, i år så finns det ingen snö så även fast julmode infunnit sig så är förutsättningarna katastrofala. MEN, man kanske kan unna sig en liten liten liten liten landsvägstur? Det känns dumt att smutsa ner nya underverket förvisso, men en kort tur bara för att känna lite på den? Kanske? Jag får se… .. jag hade gärna tagit en skidtur, Vasaloppsångesten kommer komma snart annars, men men… det är väl bara vänta och njuta av att kunna cykla på bara vägar hela vägen in i slutet på december!
Part_2_small
Jag tror jag avslutar med att citera en god vän, Mr Sköld, #orangeisthenewblack… jag tror 2014, på den här, kommer bli grymt! Jag måste komma på ett namn på “den här” också, det är viktigt att döpa sina cyklar. Hur ska man annars hålla reda på dom?

Leave a Reply