Laddningskväll!

Jag laddar på många plan ikväll.. höhö (så mycket Göteborg över min humor nu så jag borde bara vara tyst och gå och lägga mig egentligen!). Efter 2 dagars träningsvila så är jag laddad till tänderna för lite cykling!

Idag har jag därför ägnat mig åt att vela kraftigt över om jag ska cykla MTB imorgon eller köra kräksfyror hemma i vardagsrummet på P2an!! Hela dagen har det varit ett problem! MEN efter mycket om och mycket men så blev vinnaren MTB! Kanske mest för att det fortfarande är 4-6 plusgrader på kvällarna och det känns skönt att passa på att komma ut innan minusgraderna slår till och snön kommer (om den nu gör det, jag börjar bli rejält Vasaloppsnervös men det är ju en annan historia). Leka i leran!! Det blir INTE bättre än så! Jag är redan taggad!! Överladdad kanske?

På laddning ligger alltså, förutom mig själv då, alla mina lampor! Att cykla i skogen i mörkret utan riktig belysning är bara att glömma, det funkar ju inte. Jag cyklar dessutom inte på elljusspår utan på stig i totalt bäckmörker och då är belysningen än viktigare.

Jag kör med dubbla MagicShine 808, en på styret och en på huvudet och det är väl typ så mycket styrka så man skulle kunna bränna ner en mindre tall om man så ville! Man ser vart man cyklar med andra ord!

För att inte blända alla stackars “normala” cyklister, fotgängare och övrigt folk så går det ju inte att cykla ut mot skogen med strålkastarna tända. Därför blev jag superglad när Cykeltomten levererade två små fina lampor till jul! En fram och en baklampa för transportcykling som dessutom laddas med USB! Ni anar inte vilken lycka när jag upptäckte just USB-featuren.. mycket användbart och skönt att slippa batteripillande!

Kanske bäst av allt så lyser lamporna rött när batteriet inte är fullt för att sen slå om till grönt när dom är färdigladdade! Mycket stiligt och ännu en liten genomtänkt detalj på mina nya TEC-prylar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag är återigen mycket nöjd! TEC fortsätter att leverera kvalité och överraskningar. Tummen upp och stort tack! Men nu tycker jag verkligen att det är dags att vrida klockan sisådär 18-20 timmar framåt så jag får gå ut och cykla istället!! Det kliar rejält i cykelbenen!!!

Leave a Reply