Observationer från löpbandet

Det här med alternativträning är någonting som vi cyklister är ganska dåliga på, mig själv inräknat, det är nu jag försöker ändra på det. Än så länge går det bra, men som alla vet så är det ju i förlängningen som en förändring märks och inte första veckan. Vi får se om det håller i sig eller inte med andra ord, jag jobbar på det!

Förvirrad av alla helgdagar senaste veckan så fick jag in två löppass, fast tanken är att ett är mer än tillräckligt per vecka. Nu senast blev det 45 minuter i makligt tempo, egentligen bara 5 km ren löpning och sen 10 minuter gång för nedvarvning.

DSC_2818-1

Jag har ju som tidigare nämnt inte varit på gymmet så mycket på senaste tiden och jag verkar helt klart ha missat en del nya trender.

Som alltid så finns det ett gäng medelålders damer som står och går och går och går och går på löpbanden. Dom står där när man kommer och dom står där när man går, gärna med en tidning i högsta hugg. Jag skulle vilja ge tanterna varsin hund och säga åt dom att gå ut istället, men å andra sidan står ju jag där bredvid och “springer” på samma plats så jag är väl lika dålig som dom. Vi är för dåliga på att välja uteträning framför inneträning i dåligt väder! Jag känner själv hur bekväm man blir med åren… “men det är ju blött ute, det är ju kallt” och bla bla bla bla bla.. ursäkter ursäkter.

Men utöver promenerande tanter och annat som “är som det ska” så blev jag mest chockad av alla mansbröst jag fick se under mina 45 minuter på bandet. NÄR blev det mode för män att gå på gym i tank top´s med djuuuuup djuuuup urringning? Så djup att man utan att behöva anstränga sig ser deras bröstkorg. Mycket fascinerande tycker jag att man tycker det är trivsamt att gå på gymmet och visa bröstvårtorna. Well well… mer för mig att fundera på under mina 45 minuter på löpbandet och stirrande ut över gymgolvet!

Och avslutningsvis en kort påminnelse om att det jag skriver går att läsa både på min egen sida och på min Team Crescent blogg!

Leave a Reply