Nya cykeltröjor

Jag och några kompisar köpte lite snygga t-shirts med cykelmotiv från Cycology innan jul som jag ju har glömt att visa här. Cycology huserar i Australien men trots det så gick det verkligen på ett kick att få hem tröjorna, dessutom fraktfritt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tröja 1, tröja 2, tröja 3!

Det är oklart vilken jag är mest nöjd med, egentligen alla! Detaljstuderar man dom så hittar man dessutom ännu mer saker att hänga upp sig på och tycka om! Jag skulle faktiskt kunnat beställa ett gäng till och nu har Cycology dessutom fått in ett gäng nyheter så köpbegäret är stadigt växande! Men enough is enough tror jag nog!

Tips vid beställning är att se till att tröjorna skickas med svenska hederliga vanliga Posten och inte TNT-express (funkar om man meddelar Cycology innan beställning). TNT har någon märklig administrativ avgift för handläggning av tull/moms (som man ju måste betala när försändelsen kommer från utanför EU) på nästan 400 pix. Lätt ovärt, Posten tar 100 kr för samma sak! Att tänka på är ju att 25% moms tillkommer alltid och beställer man över 1300 kr måste man tyvärr tullavgift:a också!

Nu skulle det här ju inte vara något försäljningsinlägg utan jag tänkte bara visa mina nya snygga t-shirts! Klär varje cykelnördig tjej (eller gubbe för den delen) mycket bra! Undra om man kommer undan på jobbet med dom?

2 thoughts on “Nya cykeltröjor

  1. Tack! Jag vet! Köpte du en sån eller? Jag minns inte… vi borde gruppköpa lite mer stuff snart igen! Lite däck kanske? Börjar det inte bli säsong för det? :D

Leave a Reply